Echipa Winner Impex alături de producătorul Xerox garantează calitatea produsului Multifunctional Xerox B215 refurbished.

  • Del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Yahoo Messenger
  • Yahoo My Web
  • Favorite

Multifunctional Xerox B215 refurbished

Telefon comenzi: 0723-248.120

Certificari
Multifunctional Xerox® B215 refurbished

ModelB215V_DNI
DescriereXerox B215 A4 30ppm Wireless Duplex Copy/Print/Scan/Fax PS3 PCL5e/6 ADF 2 Trays 251 Sheets
Functii standardCopiere, E-mail, Fax, Imprimare, Scanare
Viteză de imprimarepână la 30 ppm
Volum de imprimare lunar recomandatPână la 3 000 de pagini
Ciclu de functionarePână la 30 000 imagini/lună

Frecventa procesor600 MHz
Memorie de imprimare (standard)256 MB standard
Conectivitate10/100BaseT Ethernet, High-Speed USB 2.0, Wi-Fi b/g/n
Momentul iesirii primei pagini, imprimarePână la 8.5 secunde
Limbi descriere paginPCL 5/6, PostScript 3, XPS
Caracteristici de imprimareStatus bidirectional în timp real, Creare brosuri, Reglare luminozitate/contrast, Colationare, Favorite, Acoperire, Poster printing, Evitare pagini albe, Toner Save, Filigran
Imprimare mobilăApple® AirPrint™, Google Cloud Print™, Mopria®, Xerox® Print Service Plug-in for Android
Imprimare fată-versoStandard

Livrarea se va realiza în functie de modalitatea aleasa de dvs la efectuarea comenzii. Produsele sunt livrate de luni pâna vineri, în functie de programul firmelor de curierat. Comenzile plasate pe site sunt înregistrare NON-STOP . Livrarea se face oriunde pe teritoriul României in reteaua curierului.

NOU !!
Livrarea produselor dvs va fi GRATUITA daca valoarea comenzii depaseste 250 Lei (cu TVA) in reteaua curierului. . Nu se va percepe niciun comision de livrare în acest caz. Se percepe un comision de livrare de 25 Lei(cu TVA) pentru livrarea in orice localitate de pe teritoriul Romaniei Comenzile înregistrate pâna la orele 16:00 sunt livrate în 24-48 ore de Luni-Vineri, în intervalul zilelor lucratoare.


Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!


Imaginile produsului Multifunctional Xerox B215 refurbished au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare în prealabil sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări. Preţurile sunt valabile doar pentru comenzile online şi pot fi diferite faţă de cele din magazin (offline). Preţurile sunt valabile în limita stocului disponibil şi nu reprezintă un angajament contractual.